Història i Fundació de la Escola Club de Futbol Performance

L'Escola Club de Futbol Performance neix per la il·lusió de la pilota i el futbol. Al 2004-2005 vam començar  amb 5 futbolistes  competint internament a la instal·lació Energia ( en la Zona Franca). Allà hi vam estar dos anys, i progressivament es van incorporar nous futbolistes fins arribar aproximadament a 35 nens. Més endavant, al 2006-2007,  ens vam traslladar a la instal·lació de Géminis a l' Hospitalet. Aleshores  vam iniciar la competició externa al consell escolar d'Hospitalet amb dos equips (aleví  i benjamí). Els altres equips continuaven amb competició interna. A la temporada 2009-2010 vam federar per primera vegada 2 equips ( aleví i infantil) i els altres equips competien en el consell escolar de l'Hospitalet. Actualment, en la temporada 2011-2012 tenim 6 equips federats ( 1 benjamí, 2 alevins, 2 infantils i un cadet) i 7 equips al consell escolar ( 1 aleví, 2 benjamins 3 pre-benjamins i 1 minis). Les competicions es juguen a les instal·lacions de Géminis i al camp de la Bàscula.

La nostra intenció sempre ha estat la de respecte i potenciar els valors humans. Creiem en el jugar al futbol potenciant el talent natural i creativitat del futbolista, amb filosofia Performance, sempre amb humilitat i respecte als adversaris. Volem ser el màxim competitius possible des de la pilota, que és l'aspecte més sa del futbol.

Volem agrair els futbolistes de l'Escola-Club de Futbol Performance per haver fet possible començament d'aquesta història, i com l'aneu formant dia a dia amb la vostra il·lusió per la pilota i el futbol."Moltes gracies per el vostre esforç".

Finalment volem donar les gràcies a tots els que col·laboreu i estimeu a l'ECFPFM i ens ajudeu a fer créixer la nostra història.

Organigrama

ÀREA FUTBOLÍSTICA

Direcció futbolística · Coordinación general:
Ildefonso Fernández 'Toto'

Direcció organitzativa:
Quique Carcel

ENTRENADORS

Cadet A (F-11): Cristian Montañes
Infantil A (F-11): Quique Carcel
Infantil B (F-11): Angel
Alevi A (F 7): Ivan Hamouch
Aleví B (F 7): David Prats
Aleví P (F 7): Rida / Alex Lozano
Benjamí A (F 7): Xavi Moro
Benjamí B (F 7): Toni Perez / Francisco
Coordinació Pre-benjamins i Minis: Cristian Montañes
Pre-benjamí A (F 7): Buele / Cristian Alfonso
Pre-benjamí B (F 7): Raul
Escola / Minis (F 7): Jordi Moya

Entrenador de porters: Roger

JUNTA DIRECTIVA

President: Ildefonso Fernández 'Toto padre'

ÀREA ORGANITZATIVA:

Delegat federatiu:
Responsable de Material: Miki
Responsable de esdeveniments: Miki
Revisions mèdiques: Erik Montañes